[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] TV-world #1

Navy CIS
[ # ]

Od ubojstva preko špijunaže do terorizma i otmica, ovaj jedinstven tim stručnjaka za kriminalističku obradu putuje svijetom u najudaljenije krajeve gdje je zločin povezan s postrojbama američke vojske


Jedna od najuspješnijih serija „Navy CIS“ (od proslavljenog autora serija „JAG“, „Magnum“, „Kojak“, „Airwolf“) u trećoj sezoni stigla nam je na Novu TV, a gledamo 24 jednosatne epizode.

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojem postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, iskusan istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama. S njim rade specijalni agenti Anthony Dinozzo, bivši detektiv specijaliziran za umorstva s instinktom izoštrenim radom na ulici, i specijalna agentica Caitlin Todd, koja unosi svježinu i stručnost stečenu u obavještajnoj službi. Neophodni za njihov posao su stručnjaci izvan tima – forenzičarka Abby Sciuto, otkačena, crnohumorna darkerica, te dr. Donald „Ducky“ Mallard, medicinski stručnjak i nepresušno vrelo znanja. Od ubojstva preko špijunaže do terorizma i otmica, ovaj jedinstveni tim stručnjaka za kriminalističku obradu putuje svijetom u najudaljenije krajeve, gdje je zločin povezan s postrojbama američke vojske.

Navy CIS“ druga je najgledanija serija CBS-a 2004. godine, čiji autor Bellisario njezin uspjeh objašnjava snažnim zapletima i upečatljivim karakterima likova. Ozbiljnu tematiku razbija duhoviti stil po kojem je serija prepoznatljiva. Serija je dobila dvije nagrade: „ASCAP“ – za najbolju seriju, te „BMI Film & TV“ – nagradu za glazbu u seriji. Charles Durning nominiran je za „Emmy“ – za najboljeg gostujućega glumca.

“Uloge tumače

Mark Harmon...Leroy Jethro Gibbs
Sasha Alexander...Caitlin Todd
Michael Weatherly...Anthony Dinozzo
David McCallum...Dr. Donald „Ducky“ Mallard
Sean Perrette...Abby Sciuto
Sean Murray...Timothy McGee

Autor i izvršni producent serije Navy CIS („Navy CIS: Naval Criminal Investigative Service“, 2003., SAD, CBS) je Donald P. Bellisario. Izvršni producenti su Chas Floyd Johnson, Mark Horowitz, Gil Grant i Donald P. Bellisario

Specijalni gosti u seriji su: Sherilyn Fenn, Emili de Ravin („Izgubljeni“, „Roswell“, „Gospodar zvijeri“), Adam Baldwin, Josh Holloway („Izgubljeni“), Terry O'Quinn („Milenij“, „Izgubljeni“), Julie Benz.

Ocjena: 4,6/5

23.09.2006. , subota, 20:23 [ Ovdje komentiraj (6) ] Posjeti forum

I HTV se probudio!
[ # ]

HTV obznanio jesensku shemu: u domaćem programu nema velikih novosti, dok je strani serijski program dosta atraktivan



Komercijalne televizije već neko vrijeme na sav glas predstavljaju svoje programske adute za novu televizijsku sezonu, a u utrku od ponedjeljka ulazi i HTV. Javna se televizija može pohvaliti zaista jakim najavljenim programom u kojem su svoje mjesto našle nove sezone kod nas gledanih serija, kao i nove uspješnice koje su se već ovjenčale brojnim TV nagradama. S jeseni na male nam se ekrane vraćaju i HTV-ove uzdanice poput kvizova „Tko želi biti milijunaš“ i „Najslabija karika“, potom „Otvoreno“, te talk show “Maja“ koji će se emitirati ponedjeljkom i utorkom, zatim „Večernja škola“ i “Genijalci“, kao i “Život uživo“, a vraća se i bračni par Ogresta i Merlić s emisijama „Piramida“ i “Kontraplan“. Priča se i o emisiji „Lice nacije“ koju bi trebao voditi Branimir Bilić, a u kojoj će gostovati ljudi iz područja znanosti, kulture i civilnog društva.
„Radni ručak“ novi je projekt koji će se na Prvom programu HTV-a emitirati svakog radnog dana u 13:20 (nakon sapunice). „Radni ručak“ najavljen je kao emisija koja će o teškim temama govoriti na jednostavan i zanimljiv način, a otvarat će i teme o kojima se drugi ne usuđuju govoriti.
HTV je za ljubitelje domaćih serijala najavio uskrsnuće jugoslavenskog serijala „Pozorište u kući“, u kojem bi se, pod imenom „Kazalište u kući“, u glavnim ulogama trebali naći Tarik Filipović, Daria Knez i Mustafa Nadarević.

Od ponedjeljka ćemo svakim radnim danom na Prvom programu u ranom poslijepodnevnom terminu gledati 12. sezonu „Hitne službe“, serije koja je dosad bila nominirana za čak 115 nagrada Emmy, od čega je 22 puta te nominacije i potvrdila. Već svima dobro poznata liječnička ekipa čikaške bolnice i dalje balansira između stresnog posla spašavanja života u hitnoj službi i svojih privatnih problema. Među njima, nama je svakako najzanimljiviji dr. Luka Kovač kojeg utjelovljuje Goran Višnjić, kojeg ćemo na HTV-u uskoro gledati i u naslovnoj ulozi mini-serije „Spartak“.
Nastavljamo gledati i nove sezone „Ekipe za očevid“ (odsad pod originalnim nazivom „C.S.I.“) iz Las Vegasa i Miamija, a napokon će nam stići i nove epizode toliko hvaljene serije „Obitelji Soprano“, koja se vraća sa svojom šestom sezonom.
Za obožavatelje britanskih humorističnih serija uskoro će se vratiti i „Umorstva u Midsomeru“, kao i miljenici Agathe, detektiv Hercule Poirot s Davidom Suchetom u glavnoj ulozi, te simpatična gospođica Marple.
I tinejdžeri će opet doći na svoje kad im završi druga sezona “O.C.-a“ jer će se u tom terminu nastaviti prikazivati treća sezonu teen-serije „Tree Hill“.
Vraćaju se i odlične „Gilmoreice“ s novom, šestom sezonom na što će mnogi napokon odahnuti nakon što je prethodna sezona završila tako što je Lorelai zaprosila Lukea...

USKORO STIŽU:

Deadwood: HBO-va serija proizašla iz radionice Davida Milcha koji potpisuje „Newyorške plavxce“. O kvaliteti serije dovoljno govore 22 nominacije za nagradu Emmy, te brojni hvalospjevi kritičara. No, usprkos svemu, HBO je zaključio da mu je pet milijuna dolara budžeta po epizodi ipak previše, pa je odustao od snimanja četvrte sezone. Prva epizoda ove serije očekuje nas u subotu 30. rujna u večernjem terminu Drugog programa.
Američka predsjednica: Serija o kojoj se naveliko pričalo dramsko je ostvarenje o Mackenzie Allen, dopredsjednici koja dođe na mjesto vođe SAD-a, a koju utjelovljuje Geena Davis.
Kojak: Serija koja će oduševiti nešto starije gledatelje remake je kultne kriminalističke serije o neustrašivom ćelavom njujorškom detektivu kojeg je u originalnoj seriji iz 1973. godine glumio Zelly Savalas.
Criminal minds: „Da biste uhvatili kriminalca, morate razmišljati kao on“, glavna je poruka serije koja će se ove jeseni naći na programu HTV-a. Serija prati grupu eksperata za kriminalističku psihologiju čiji je zadatak istraživanje najopasnijih zločinačkih umova kako bi predvidjeli njihove poteze.

, subota, 20:00 [ Ovdje komentiraj (2) ] Posjeti forum

Zakon braće
[ # ]

Ni jedna žrtva nije prevelika


Od ponedjeljka, 4. rujna, na RTL Televiziji (20.05 sati) gledamo novu kriminalističku seriju „Zakon braće“ („Prision Break“, 2005.). U seriji uloge tumače – Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robin Tunney, Amaury Nolasco, Wade Williams, Marshall Allman, Paul Adelstein, Sarah Wayne Callies, Peter Stormare, Robert Knepper, Stacy Keach i Muse Watson. Autor je Paul Scheuring, a izvršni producenti Marty Adelstein, Dawn Parouse, Matt Olmstead i Brett Ratner.

Michael Scofield (Wentworth Miller) očajan je čovjek u očajničkoj situaciji – njegov brat Lincoln Burrows (Dominic Purcell) osuđen je na smrt zbog ubojstva za koje je Michael uvjeren da nije počinio. Pravi se dokazi ne pojavljuju, policija je već odavno zaključila slučaj i vremena je sve manje. Ostavši bez ikakvih drugih opcija, Michael svjesno odluči traljavo opljačkati banku samo kako bi bio uhićen i poslan u isti zatvor u kojem mu i brat čeka smrtnu kazni, državnu kaznionicu „Fox River State“. Jednom kad se nađe u zatvoru, Michael, građevinski inženjer u posjedu svih zatvorskih nacrta, počne planirati bijeg, ali i način kojim bi dokazao Lincolnovu nevinost.

Uz pomoć partnera iz ćelije Sucrea (Amaury Nolasco), Michael se polako povezuje sa skupinom različitih zatvorenika, uz čiju se pomoć svoj plan nada efikasnije ostvariti. Među njima su i bivši mafijaški šef John Abruzzi (Peter Stormare) te Charles Westmoreland (Muse Watson), čovjek za kojeg mnogi vjeruju kako je slavan, ali nepotvrđen, otimač aviona D.B. Cooper. Izvan zatvorskih rešetaka Michael ima samo jednu saveznicu, svoju odvjetnicu i dugogodišnju prijateljicu, Lincolnovu bivšu djevojku, Veronicu Donovan (Robin Tunney). Za to vrijeme, bez pravilnog utjecaja svog ujaka, Lincolnov petnaestogodišnji sin L.J. (Marshall Allman) upada u loše društvo. Odličnu ekipu televizijskih glumaca zaokružuje Sarah Waybe Callies kao doktorica Sara Tancredi koju u zatvorskoj ambulanti Michael i prečesto posjećuje; potom Wade Williams kao nadzornik Bellick koji novog zatvorenika ni tren ne ispušta iz vida, te Stacy Keach kao sveprisutni i svemoćni Warden Pope koji s Michaelom stvara odnos oca i sina.

Autor serije je Paul Scheuring, a među redateljima koji su režirali pojedine epizode posebno se ističe ime slavnog Bretta Ratnera („X-3“, „Rush hour“, „Red Dragon“...) koji je režirao „pilot“ i ima ulogu jednog od izvršnih producenata. Uz odlične Wentwortha Millera i Dominica Purcella u ulogama braće, čija će se veza ojačati u najnepoželjnijim uvjetima, serije se može pohvaliti i cijelim nizom odličnih glumaca kao što su Peter Stormare, Robin Tunney ili Stacy Keach.

Ocjena: 4,2/5

20.09.2006. , srijeda, 22:27 [ Ovdje komentiraj (8) ] Posjeti forum

Princ iz Bel-Aira
[ # ]

Nakon prikazivanja na Novoj TV, sada na RTL Televiziji možemo gledati sve nastavke serije Princ iz Bel Aira („The Fresh Princ Of Bel-Air“), koju ćemo, nažalost, gledati još najmanje dva puta u reprizi, jer to je ipak RTL. Serija se prikazivala 6. sezona, od toga 148 polusatnih epizoda.


U glavnoj ulozi je Will Smith (Will Smith), koji je živio u Philadelphii sa svojom majkom, sve dok jednog dana nije išao na košarkaško igralište i posvađao se s nekim „zgubidanima“. Ako gledate ovu seriju, tu priču zapravo znate, jer je uvijek iznova u špici serije priča glavni junak Will. Tako ga njegova majka odluči poslati u Bel-Air, k Banksovima, gdje će ubuduće živjeti s njezinom sestrom, sestrinim mužem i njihovo troje djece. Naime, Will je pametan momak, obožava cure (podsjeća me na Johnny Brava :)) i stalno radi netke spletke.

Kad dođe u Bel-Air, vrata mu otvori butler Geoffrey (Joseph Marcell), čovjek koji već duže vrijeme radi za obitelj Banks. On u seriji zapravo nasmijava cijelu obitelj, a često komentira situacije u obitelji. Nakon toga, Will upoznaje ostatak obitelji. Tu su Vivian (Janet Hubert-Whitten) koja je profesorica na faksu, a nju u 4. sezoni zamjenjuje glumica Daphne Reid. Vivianin lik u početku je bio stroži i ozbiljniji, dok nije došla „zamjena“, pa je lik postao mirniji i blaži... Najstarija kći u obitelji Banks je Hilary (Karyn Parsons), sirota razmažena bogatašica koja bi dala sav novac za odjeću. Carlton (Alfonso Ribeiro) je jedino muško dijete u obitelji, a Will često zna zbijati šale na njegovu visinu. Najmlađe dijete, njihova sestra Ashley (Tatyana M. Ali) je mnogo pametnija od Vivian i nije toliko razmažena. Čim je došao u kuću, Will postaje njezin uzor, što je Ashley ponekad dovelo i u nevolje. Iako sam kao najmlađe dijete u obitelji spomenuo Ashley, to se pred kraj treće sezone mijenja. Phil i Vivian dobili su još jedno dijete, malog Nickyja, kojeg trenutno gledamo kao petogodišnjaka, i to od 100-e epizode.

U ostale likove u ovoj seriji ubrajamo Jazza, Willovog najboljeg prijatelja, koji malo podsjeća na Walda iz serije Pod istim krovom. Svojim ponašanjem Jazz najviše živcira ujaka Philla, te nakon toga doslovno leti iz kuće, što je do sada već postalo zaštitni znak serije. U seriju ponakad, ali ne često, „svrati“ Vy Smith, Willova majka, simpatična žena, koja je čista suprotnost od one bakice koja se pojavljuje u uvodnoj špici kada viče na Willa. Kao i u svim humorističnim serijama, i u ovoj se pojavljuju neki popularni gosti, a to su Oprah Winfrey, Donald Trump, Naomi Campbell, Dr.Dre i drugi.

Ocjena: 4,7/5

14.09.2006. , četvrtak, 20:37 [ Ovdje komentiraj (9) ] Posjeti forum

Big Brother
[ # ]

Do kraja


U petak, 8. rujna započela je nova, treća po redu sezona „Big Brothera“, koja bi, sudeći prema najavama producenata, trebala biti i najzanimljivija. Odabrani kandidati ove će godine ulaskom u kuću na tri mjeseca imati priliku osvojiti čak milijun i pol kuna. Tenzije će biti veće i time što će neposlušni kandidati za svako prekršeno pravilo biti kažnjeni novčanim kaznama i umanjivati ukupan iznos nagrade. Kazne za pokrivanje kamere, nestavljanje mikrofona i ostale nepodopštine bit će opako i zločesto kažnjen: Bigi će im po kazni uzimati pet tisuća kuna od glavnog iznosa.

Čini se kako će i sam proces nominiranja kandidata za izbacivanje donijeti stanarima još više muke nego do sada. Naime, osim što neće smjeti raspravljati o nominacijama, natjecatelji će puno konkretnije morati objasniti razloge za izbacivanje sustanara iz kuće. Za odgovor „ne znam“ sam kandidat automatski će zaraditi nominaciju, kao i novčanu kaznu koja će se odbijati od iznosa nagrade za pobjedu. Stvari će dodatno zakomplicirati i supermarket koji će se nalaziti unutar kuće, a u koji će se, pomoću kartice, moći ući 24 sata dnevno. Budući da će natjecatelji moći čuvati karticu, te ulaziti u trgovinu i kupovati namirnice bez dogovora s ostalima, to će zasigurno ostvariti mogućnosti novih sukoba među stanarima.

No, uz stroža pravila, novi će stanari ipak imati i veći komfor od natjecatelja iz prijašnje dvije sezone. Stanovat će (tj. već stanuju) u novosagrađenoj BB kući, znatno većoj od prethodnih, s većim sobama i dnevnim boravkom, puno većim vrtom s bazenom i jacuzzijem, kao i igralištem za odbojku na pijesku. Treća će sezona, najavljuju na RTL Televiziji, biti spektakularna i po veličini studija, koji je četiri puta veći od prošlogodišnjeg. Kroz show će nas voditi već dobro provjerena ekipa – Antonija Blaće, Boris Mirković i atraktivna Renata Sopek. Sam Veliki Brat ove će godine biti nešto opušteniji, te će gledateljima dati do znanja što misli o stanarima.

Zanimljivosti:

-->Ove godine stanari imaju od 18-30 godina.
-->Himna treće sezone Big Brothera je pjesma grupe Colonija – „Do kraja“.
-->Zanimljivo je i da će stanari BB kuće na plazmi vidjeti maskotu Big Brothera: kad bude plesala, stanari mogu očekivati neko lijepo iznenađenje, a kad bude negodovao, očekuje ih neka kazna ili slično.
-->Ako ste jučer gledali (a vjerujem da jeste!) vidjeli ste da ih je Big Brother zvao za stol, uz koji je bilo 11 crnih i jedna bijela stolica. Tko je sjeo na stolicu, navodno će biti anđeo čuvar, a to znači da će moći spasiti kandidate od nominiranja? Kako? I dalje gledajte BB dnevne emisije...

09.09.2006. , subota, 19:57 [ Ovdje komentiraj (3) ] Posjeti forum

Jesen na Novoj TV
[ # ]

Petnaest emisija domaće produkcije, reality show, pet svjetskih hit-serija, odlične telenovele, novi Jamie Oliver, filmski blockbusteri...


Naša mala klinika: Treća sezona najgledanije hrvatske humoristične serije dolazi u još boljem i smješnijem izadnju. Poznatom liječničkom kolegiju pridružuje se i psihijatar i četa konobarica. Pomalo labilnog Bogu Moljku glumit će Filip Nola.
Cimer fraj: Prava humoristična bomba – urnebesni sitcom. Radnja se odvija u hotelu čiji je vlasnik zbunjeni Zuhra. Njegova žena Vlajina (Arijana Čulina) prava je oštrokondža, koja je od recepcionarke postala „direktorica“. Smotaniji od vlasnika je samo konobar Bosanac (Enis Bešlagić), još su tu i vrckava sobarica i koketna pjevačica. Serija će u glumačkom ansamblu donijeti i dodatna iznenađenja.
Zuhra Light Show: Manje priče, više smijeha u drugoj sezoni zabavnog showa; posebno težište bit će stavljeno na skečeve i igrane dijelove u kojima je najpoznatiji hrvatski humoristični dvojac – Zuhra i Hrvoje Kečkeš. Show će promovirati i hrvatske stand-up komičare, pa će kao stalni gosti emisiju obogatiti stand up comedy družina „Sve pet“, a za zvučnu kulisu brinut će kućni bend „Buchersi“.
Variety Show: Na velika vrata Nova TV vraća veliki glamurozni show, onakav kakav je prije deset godina vladao TV ekranima, a pratilo ga je 80 posto Hrvatske. Sadržaj visokobudžetne emisije bit će pjesma, ples, glamur i zvijezdani gosti te skečevi, humot i igrani dijelovi.
Dvoboj: To je format koji se već trideset godina vrlo uspješno prikazuje na svjetskim televizijama; monotematska emisija u kojoj dva suprotstavljena voditelja, Željko Rogošić i Tihomir Dujmović, biraju intrigantne teme i zastupaju svaki svoj stav: lijevo-desno, pro et contra. Svaki voditelj ima svog gosta te publiku s lijeve i desne strane, koja aktivno sudjeluje u emisiji.
U sridu: Magazin koji se ne boji ni jedne teme u trećoj sezoni vraća se s novom scenografijom te pojačanjem na klupi vox populija. Voditelji Saša Ćeramilac, Davor Dretar Drele i Vid Balog dobit će novi zamah s imitatorom Denisom Bašićem, aktualnim temama i zanimljivim gostima.
Kviskoteka: Najbolji i najpoznatiji kviz na ovim prostorima deset godina od posljednjeg emitiranja vraća se u novom izdanju: Kvisko, Lazo Goluža i Oliver Mlakar.
Istraga: Jedinstveni domaći format na našim televizijama, kriminalistički magazin koji je osvojio gledatelj, u drugoj sezoni vraća se s provjereno dobrom ekipom – voditeljem Robertom Valdecom, urednikom Andrejem Rorom, mr. kriminalistike Romeom Vrečkom, bioforenzičarkom Brankom Romer i autorima „rekonstrukcije“ Gordanom Stojićem i Ivanom Mandić.
Epicentar: Nakon kratke ljetne stanke, Mirjana Hrga vraća se nedjeljom u stari termin i dovodi središte društvenih tema u svoj studio, sa zanimljivim gostima i hrabrim temama.
Red Carpet: Najdugovječniji televizijski showbizz magazin i dalje je u poznatom terminu, ali osvježen i novim rubrikama – „Izjave tjedna“, „Navodno“, „RC ulazi u domove“ i dodatnim iznenađenjima.
Novac: Najuspješniji business-magazin u svom žanru urednika Gorana Jungvirta i voditelja Borisa Miševića vraća se u večernji termin s atraktivnim temama i rubrikama s područja gospodarstva.
Navigator: Jedinstvenu emisiju o nautici koju je, zahvaljujući atraktivnoj voditeljici Marti Žeguri, publika prihvatila u rekordnom roku, nastavljamo gledati u istom terminu.
Automotiv: U istom terminu pratit ćemo auto-moto magazin koji na nov i originalan način prati najzanimljivija i aktualna zbivanja u automobilističkoj branši.
VIP DJ: Glazbena emisija koja svaki dan, od ponedjeljka do petka te vikendom u noćnom terminu donosi inozemne i domaće videospotove, premijere i najveće hitove.
Topli obrok Jamieja Olivera: Najpoznatiji svjetski kuhar – Goli kuhar, postavio si je izazov života u novoj sezoni. Jamie će preuzeti brigu o 20.000 obroka koji se dnevno pripravljaju za školsku djecu u najzahtjevnijem dijelu Londona.
Žena iz snova: „Žena iz snova“ – ili, kako glasi u originalu, „The Bachelorette“ – novi je projekt Nove TV, rađen prema licenci „Warner Bros“, zamišljen kao romantični reality show koji prikazuje prave emocije muško-ženskih odnosa u stvarnim situacijama. Show je požeo golem uspjeh u SAD-u, gdje je postao gledaniji i od poznatih „Prijatelja“. Osim toga, s gotovo jednakim uspjehom, prikazivan je u zemljama Skandinavije i Australiji te u Francuskoj i Sloveniji.
Serije i filmovi: Uz najbolje svjetske serije, „Kućanice“, „Izgubljeni“, čije nove nastavke pratimo od rujna, Nova TV na popis dodaje još jednu – „Uvod u anatomiju“. Tu je i dugoočekivana treća sezona kultne serije „Dva metra pod zemljom“ te „Kuća na plaži“, dramska serija za mlade iz majstorske radionice nedavno preminulog Aarona Spellinga. Gledat ćemo i nove nastavke kultih serija kao što su „Will i Grace“, „Seinfeld“, „Svi vole Raymonda“, „JAG“, „Smallville“... Područje telenovela zauzet će ponovno odlični naslovi. Trenutačno ih gledamo nekoliko („Rebeca“, „Život na jezeru“ i „Vrtlareva kći“), a od ponedjeljka nam stiže hit-novela 2006. godine – „Zemlja strasti“ („Tierra de passiones“)
Za novu sezonu Nova TV je pripremila više od dvjesto premijetnih filmskih naslova, među kojima su „Kill Bill 1 i 2“, „Avijator“, „Mrak film 3“, „Dobar posao u Italiji“, „Bande New Yorka“, „Rock'n'Roll škola“, „Tomb Rider 2“, „Spy Kids 3D“, „Brokeback Mountain“ i mnogi drugi.

02.09.2006. , subota, 20:29 [ Ovdje komentiraj (7) ] Posjeti forum

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar