[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] TV-world #1

Puna kuća
[ # ]

Ako mislite da muškarci nisu dovoljno brižni, osjećajni i pažljivi odgajatelji, ova topla obiteljska komedija definitivno će vas razuvjeriti! Naizgled snažne muškarčine itekako mogu biti najnježniji oslonac malenim bićima.


Tri muškarca iskusit će čari majčinstva pri odgoju tri neodoljive djevojčice u "Punoj kući"! Ova kuća uvijek je ispunjena smijehom i ljubavlju, a ponekad se čini kako djevojčice uče svoje odgajatelje o pravilima u pravoj obitelji. Između pelena, domaćih zadaća i aktivnog društvenog života, tri muškarca i tri preslatke djevojčice polako shvaćaju koliko može biti zabavno odrastati. Iako našim protagonistima ponekad nije lako spojiti tijek vlastitih života s brojnim obiteljskim obvezama, pogled na vragolasta, divna stvorenja dokaz je kako se njihov trud isplati. Ponekad im zaista nije lako jer, iako predivne, ove djevojčice itekako znaju provoditi vlastitu volju!

Tema ove humoristične serije je život Dannyja Tannera, prvotno radijskog voditelja, a kasnije voditelja jutarnjeg talk showa i njegove tri djevojčice D. J., Stephanie i Michelle Tanner. Naime, nakon što je njegovu suprugu usmrtio pijani vozač, Danny je pomoć u odgoju kćerkica pronašao u svom šogoru, rock glazbeniku Jesseju Katsopolisu i najboljem prijatelju, komičaru, Joeyju Gladstoneu. Oni se useljavaju u njegovu kuću i postaju dio njihove svakodnevice. Osim toga, naravno, nastavljaju i sa svojim privatnim životima pa će tako Jesse tijekom serije oženiti Dannyjevu suradnicu u emisiji, Rebeccu Donaldson i dobiti blizance.

Šarm ove obiteljske komedije sa svojih osam sezona oduševljava gledatelje diljem svijeta.
Ova uspješnica može se pohvaliti s fascinantnih 14 nagrada i 18 nominacija. Naime, Jeffe Frederick osvojio je četiri televizijske glazbene nagrade ASCAP, a Jeff Franklin i Benett Salvay još četiri televizijske glazbene nagrade BMI. Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen, koje danas više nisu u pelenama, već su bogate i uspješne, najpoznatije holivudske blizanke, ovom su, pak, serijom osvojile nagrade za mlade umjetnike. Ulogom oca briljirao je i sjajni Bob Saget, poznat i kao voditelj-komičar u popularnoj emisiji "Šaljivi kućni video".

Ocjena: 5/5
Izvor: RTL

21.10.2006. , subota, 19:53 [ Ovdje komentiraj (47) ] Posjeti forum

Slučajni partneri i Uvod u anatomiju
[ # ]

Ah, onaj poljubac...


Godine 1985. nitko nije ni čuo za Waltera Brucea Willisa, 30-godišnjeg konobara i barmena koji se nadao glumačkoj karijeri. Iste te godine 5 godina starija Cybill Shepherd, nekad teen Miss Amerike, manekenka, ljubavnica Elvisa Presleyja i partnerica Roberta De Nira u „Taksistu“, pokušavala se vratiti iz zaborava. Ujedinila ih je serija „Slučajni partneri“.

ABC je zaposlio scenarista Glenna Gordona da im stvori seriju u kojoj će glavne face biti jedna žena i jedan muškarac, oboje detektivi. Odmah se znalo da će Cybill biti ta cura, dok je za muški lik raspisana audicija. Prijavilo se oko 3000 kandidata, posljednji kojeg su procjenjivali imao je punkersku frizuru, vojničke hlače i tri rinčice i zvao se Bruce Willis.
Cybill, dakle, glumi Madeyln „Maddie“ Hayes, bivšeg modela čije bogatstvo pronevjeri njezin računovođa, a njoj ostaje samo mala detektivska agencija, koju je svojedobno kupila iz poreznih razloga. Agencijom vlada David Addison – to bi bio Bruce – ciničan alkoholu sklon istražitelj. Njemu se nimalo ne svidi Maddiena želja da proda posao pa je nagovori da mu se u agenciji pridruži kao partnerica...

“Slučajni partneri“ su od Willisa napravili megazvijezdu, no ono što je najviše držalo pažnju gledatelja u prve od pet sezona jest odnos ljubavi između glavnih likova. U pilot-epizodi strast između Maddie i Davida nije odmah naglašena, ali se u kasnijim epizodama toliko razbukta da je publika do kraja druge sezone, kad se njih dvoje konačno poljube, sjedila na rubu stolca/fotelja/kauča u napetom iščekivanju.

Cybill i Bruce jesu dobri glumci, ali se mnogo te glumljene strast prenijelo iz njihova odnosa na snimanju: tabloidi su redovito izvještavali o svađama između njih dvoje, kao i sukobima sa scenaristom Caronom, koji ih je morao natjerati da po jednoj epizodi izgovore trostruko više dijaloga nego u prosječnoj seriji s jednosatnim epizodama. Sve je to znalo silno odužiti snimanja pa ni jedna sezona „Partnera“ nema više od 18 epizoda (inače se snima 22-24 epizode), a pauze između nastavaka, i to ne one ljetne ili zimske, znale su trajati i po više od mjesec dana pa je ABC često morao vrtiti reprize.

Od trenutka kad Maddie i David spavaju zajedno, sve je krenulo nizbrdo: Bruce je slomio rame, Cybill je rodila blizance, svađe su bile sve glasnije (Cybill je javno izjavila kako Bruce postaje nepodnošljiv otkako se proslavio), scenarij je gubio dah pa su četvrta i peta sezona ostale bez velikog dijela gledatelja, da vi serija onda bila posve ugašena.

Ocjena: 3/5

Uvod u anatomiju:

Ni u medicini ne postoji crno-bijeli svijet. Za njih svijet dolazi u mnogo nijansi sive boje.


Vladare TV ekrana „Kućanice“ i „Izgubljene“ napokon je stigla serija koja im je svojim uspjehom doslovce za petama. To je serija „Uvod u anatomiju“, koju gledamo na Novoj TV od 4. rujna, svaki dan od ponedjeljka do petka. Ovogodišnji „Emmyji“, međutim, dovode je i korak ispred spomenutih serija. „Anatomija“ je sa čak jedanaest nominacija za „Emmy“ rekorder gledanosti s nevjerojatnih 38 milijuna gledatelja. No, tu nije ni blizu kraj. „Uvod“ je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg „Superbowla“.

Meredith Grey (Ellen Pompeo) je stažistica prve godine na kirurgiji u bolnici Seattle Grace, najtežeg medicinskog programa zapadno od Harvarda. Do jučer su ona i kolege Cristina Yang (Sandra Oh), Isobel Izzie Stevens (Katherine Heigl), George O'Malley (T.R. Knight) i Alex Karev (Justin Chambers) bili studenti, a već danas su liječnici. U njihovom svijetu praksa može odlučivati o životu i smrti, a istodobno moraju naučiti kako se nositi s usponima i padovima vlastitog života. Petero stažista nastoje izgraditi i sačuvati prijateljstvo u jednoj od najstresnijih i natjecateljski nabijenoj atmosferi.
Meredithine medicinske ambicije zasjenit će tajna o nezinoj majci, istaknutoj kirurginji koja se bori s teškom bolešću. Cristina je izrazito kompetitivna i ambiciozna, kloni se prihvaćanja bilo kakvih usluga i pomoći, jer nastoji sve postići vlastitim snagama. Isobel, zvana Izzie, djevojka je iz provincije koja je odrasla u siromaštvu. Iako se odškolovala zahvaljujući manekenstvu, još se bori sa stjecanjem samopouzdanja. George je drag, ali nesiguran dečko iz susjedstva koji uvijek uspijeva reći ili napraviti nešto pogrešno u pogrešno vrijeme...

„Uvod u anatomiju“ je serija s elementima drame i komedije. Dramske dijelove stvara intenzitet medicinske prakse koji graniči s neljudskosti, a komične dijelove zabavni, seksi i bolni dijelovi privatnih života čiji će vlasnici spoznati da čak ni u medicini ne postoji crno-bijeli svijet. Za njih svijet dolazi u mnogo nijansi sive boje.

Ocjena: 4/5

16.10.2006. , ponedjeljak, 21:19 [ Ovdje komentiraj (9) ] Posjeti forum

Battlestar Galatica i Izvještaj Matrix
[ # ]

Battlestar Galactica

Gotovo tri desetljeća nakon emitiranja klasične „Galatice“, na male ekrane stiže posve nova istoimena serija


Narodi dvanaest kolonija već su 40 godina u miru sa svojim nepijateljima Cyclonima, ali mir se raspada kad Cycloni podmuklo napadaju kolonijalni obrambeni sustav i uništavaju sve gradove u nuklearnoj eksploziji. Cyclone su, mnogo desetljeća ranije, stvorili kolonisti kao složene robote s umjetnom inteligencijom. Zahvaljujući dovivenoj inteligenciji i svijesti, s vremenom se okreću protiv svojih ljudskih gospodara u 1. ljudsko-cyclonskom ratu...
U vrijeme novog, podmuklog napada Battlestar Galactica, svemirski nosač letjelica i naoružanih postrojba, već je odavno samo muzejski brod. Nakon 1. svjetskog rata njime su se koristili uglavnom za mirnodopske poslove i kao brod za izobrazbu časnika. No, i tome je kraj, a zapovjednik Adama uskoro odlazi u mirovinu...
Nakon napada Galactica ostaje jedini cijeli brod upravo zato što se nalazio u muzeju, pa predsjednica dvanaest kolonija Laura Roslin i kapetan Adama s preostalom ljudskom populacijom bježe Galacticom u potragu za novim domom – mitskim planetom na kojem žive ljudi negdje u svemiru, poznatim pod nazivom Zemlja.

Tridesetak godina nakon emitiranja klasične >>Battlestar Galactica<<, na male nam ekrane stiže nova istoimena serija, ali ona nije nastavak stare nego je, kako tvrde autori, most između stare i nove; ona povezuje obožavatelje stare serije s obožavateljima znanstvene fantastike koji se, možda, još i nisu rodili kad je „Battlestar Galactica“ prvi put bila emitirana 1978. godine. U tom povezivanju obožavatelji originala cijenit će nastojanja autora da se koriste mitom kako bi uskočili u nešto potpuno novo. Istodobno, autori se okreću i novoj publici koja dosad nije gledala tu seriju te je ona poput Galactice same. Sa sobom nosi mnogo od starog svijeta, ali punom je brzinom krenula prema novom.

Scenaristi uvodne mini serije su Ronald D. Moore i Christopher Eric James, serija je snimljena prema priči Glena A. Larsona, a redatelj je Michael Rymer. Uloge: Edward James Olmod (kapetan Adama), Mary McDonnell (Laura Roslin), James Callis, Tricia Helfer, Jamie Bamber, Katee Sackhoff, Grace Park i Michael Hogan.

Ocjena: 3/5

Izvještaj Matrix

U bunkeru smještenom duboko pod zemljom negdje u Washingtonu najbolji agenti CIA-e, FBI-a i NSA-e udružuju se kako bi postali dio američkih snaga i nacionalne sigurnosti.


Na Novu TV stigla nam je još jedna zanimljiva serija, a od ponedjeljka, 25. rujna gledamo „Izvještaj Matrix“. U seriji, koja se prikazuje od ponedjeljka do petka, glumi poznati James Denton („Kućanice“).

Svako jutro u 8 sati predsjednik dobiva – izvještaj Matrix, u kojem su navedene sve prijetnje koje mogu ugroziti SAD. Da bi se što uspješnije borio protiv prijetnji, predsjednik formira elitnu jedinicu...
U bunkeru smještenom duboko pod zemljom negdje u Washingtonu najbolji agenti CIA-e, FBI-a i NSA-e udružuju se kako bi postali dio američkih snaga nacionalne sigurnosti (USA Homeland Security Force). Njihova je zadaća očuvati SAD od terorističkih napada i ostalih prijetnji koje su u nizu povjerljivih dokumenata, pod nazivom „Izvještaj Matrix“, došle do američkog predsjednika. Vođa ove specijalne jedinice je John Kilmer, 42-godišnji nekadašnji agent FBI-a koji je upućen u sva tehnička, sigurnosna i ostala svojstva Bijele kuće. Kilmer je odgovoran samo osornom pukovniku Rogeru Atkinsu koji je jedina veza s predsjednikom. Kilmera najviše smeta to što je s njim u timu i njegova bivša supruga, specijalna agentica Frankie Ellroy-Kilmer. Frankie je 35-godišnja izvrsno obučena specijalistica CIA-e. vještak za psihološke profile i stručnjak za ispitivanje. Uspješna je u slamanju i najgorih zločinaca.

Ekupu koja brine za sigurnost Amerike čine Mohammad „Mo“, 34-godišnji Amerikanac egipatskog podrijetla, nekadašnji CIA-in operativac na Srednjem istoku, Lia „Lark“ Larkin, 36-godišnja FBI-eva forenzičarka, Tim Vargus, 28-godišnji bivši agent DEA-e iz Miamija, potom Jelani, 24-godišnji Amerikanac afričkog podrijetla, kompjutorski genijalac koji uspješno presreće telefonske, fax i radiosignale diljem svijeta, a specijalnost mu je dobro poznavanje najnovije Nasine tehnologije. Dio tima čini i supersposobna Holly Brodeen, mlada Jelanijeva kolegica, kompjutorska stručnjakinja NSA-e, koja ima problema sa sluhom.

---Uloge tumače---

Jamie Denton......John Killmer
Kelly Rutherford......Frankie Ellroy-Killmer
Will Lyman......Roger Atkins
Anthony Azizi......Mohammad „Mo“ Hassain
Kurt Caceres......Tim Vargas
Mahershalalhashbaz Ali......Jelani Harper
Melora Walters......Lia „Lark“ Larkin

Autor serije je Daniel Voll. Prva sezona serije ima šesnaest epizoda, a dosad je prikazivana u SAD-u, Australiji, Brazilu, Islandu, Češkoj, Mađarskoj i Velikoj Britaniji.

Ocjena: 3/5

10.10.2006. , utorak, 20:11 [ Ovdje komentiraj (6) ] Posjeti forum

Moja ekipa
[ # ]

Radnja serija odvija se u lokalnom shopping-centru, točnije – u fast food restoranu...


Od subote, 30. rujna, na Novoj TV (oko 10:25 sati) prikazuje se još jedna nova serija. Riječ je o tinejdžerskoj seriji pod nazivom „Moja ekipa“ („Life on A Stick“, SAD, 2005.), čija prva sezona ima trinaest nastavaka. Prikazuju se dvije epizode odjednom. Redatelj je Victor Fresco.

Radnja ove tinejdžerske serije odvija se u lokalnom shopping-centru, točnije – u fast food restoranu „Yippee, Hot Dogs“. Za gospodina Huta (Maz Jobrani), koji je pravi tiranin, rade dvojica najboljih prijatelja, Laz (Zachary Knighton) i Fred (Charlie Finn). Imaju samo osamnaest godina, nedavno su maturirali i, prije nego što odluče čime će se baviti u životu, počinju raditi u restoranu brze hrane. Laz ima razdražljivu i ljutitu polusestru, šesnaestogodišnju Molly (Saige Thompson). Lazov otac Rick (Matthew Glave) i Mollyna majka Michelle (Amy Yasbeck) vole svoju djecu, ali najviše pažnje posvećuju ipak njihovom zajedničkom djetetu – slatkom, savršenom devetogodišnjaku Gusu (Frankie Ryan Manriquez). Laz je nedavno sreo i svoju srodnu dušu, djevojku svojih snova, simpatičnu i snažnu djevojku Lilly (Rachelle Lefevre ), koja se zaposlila kod njih u Yippe, Hot Dogs restoranu.

Laz je optimističan, ali neambiciozan te se dogovorio s dobronamjernim, ali površnim roditeljima da će nastaviti živjeti kod njih bez plaćanja računa. No, Laz zauzvrat mora paziti svoju polusestru Molly i pozitivnim utjecajem djelovati na nedruštvenu tinejdžericu. Rick i Michelle nadaju se da će Laz pomoći Molly, pogotovo kad je u pitanju dječak koji joj se jako sviđa – simpatičan i pošten Jasper (Ryan Belleville).

*Zachary Knighton (Laz):optimističan, ali neambiciozan tinejdžer koji je nedavno maturirao. Živi s ocem i maćehom te radi u fast foodu. Zachary je igrao u serijama „Zakon i Red„ i „Ed“ te u filmovima „The Prince And Me“, „The Pool“, „Cherry Falls“, „La Vie Nouvelle“, „The Mudge Boy“.
*Maz Jobrani (Gospodin Hut): Strogi vlasnik fast foof restorana „Yippe, Hot Dogs“, koji iz dana u dan zagorčava život Lazu, Fredu i Lilly. Jobrani je odrastao u San Franciscu, studirao politologiju i talijanski jezik na “Berkelyju“, ali ipak je prevladala njegova ljubav prema glumi. Nastupio je u serijama „24“, „NYPD Blue“, „Zakon i red“, „Without a Trace“. S Nicole Kidman i Seanom Pennom igrao je u filmu „Prevoditeljica“.
*Matthew Glave (Rick): Otac tinejdžera Laza, koji je uvijek kod kuće i koji sa suprugom Michelle (Amy Yasbeck) nastoji odgojiti djecu u novonastaloj obitelji. Nakon što je diplomirao na „Ohio Unirvesity“, Matthew započinje glumačku karijeru u epizodnim ulogama u serijama „Zakon u L.A.“, „Kafić uzdravlje“, „Rude Awakennings“. Također je glumio i u serijama „Hitna služba“, „Dosjei X“, „Will i Grace“, „Zapadno krilo“. Pojavljivao se u filmovima „Plump Fiction“, „Rock Star“ i „Corky Romano“.
*Amy Yasbeck (Michelle): Frizerka i prilično zbunjena majka, koja sa suprugom Rickom pokušava održati obitelj na okupu. Rođena u državi Ohio, studirala na Detroitu, a glumila u filmovima „Maska“, „Zgodna žena“, „Robin Hood: Muškarci u tajicama“, „Problem Child“. Sa suprugom Johnom Ritterom igrala je i u jednoj epizodi „Cosby Showa“.
*Rachelle Lefevre (Lilly): Djevojka u koju je Laz zaljubljen. Ona je djevojka njegovih snova, radi s njim u fast foodu i zajedno se pokušaju zabaviti, bez obzira na dosadan posao koji moraju obavljati. Rachelle je rođena u Montrealu, a njezina prva televizijska uloga bila je u seriji „Big Wolf On Campus“. Stigavši u Los Angeles, gostovala je u seriji „Čarobnice“ te glumila u filmovima „Ichabod: The Legend Of Sleeoy Hollow“, „See Jane Date“ i „Picking Up And Dropping Off“. Glumila je Ettu Place u filmu „The Legend Of Butch & Sundance“. Mladu glumicu pamtimo i po ulozi u filmu „Ispovjesti opasnog uma“, a bila je viđena i na kazališnim daskama u mjuziklima „Chicago“, „Taming Of The Shrew“ i „Evita“.
*Frankie Ryan Manriwquez (Gus): Devetogodišnjak, zajednički sin Michelle i Ricka, koji je savršen i neprestano svima dijeli savjete. Frankie je nastupao u epizodnim ulogama u seriji „Kralj Queensa“, a često je davao i glasove u Disneyevim crtanim filmovima („Higgly Town Heroes“).

, utorak, 19:55 [ Ovdje komentiraj (7) ] Posjeti forum

Obični ljudi
[ # ]

Tri sestre po Veljači


Za sve vjerne sapuničare stiže radosna vijest iz produkcijske kuće AVA. U ponedjeljak, 9. listopada počinje nova domaća sapunica „Obični ljudi“, u kojoj se neće pojaviti Jelena Veljača. No, njezin je najdraži producent, Jelenin dečko Roman Majetić, nije isključio iz cijeloga projekta. Jelena je odlučila okušati se i u spisateljskim vodama pa je u „Običnim ljudima“ scenaristica.

Dakle, u Jeleninoj priči od 160 epizoda pratimo tri sestre u trenutku kada svaka od njih ima izgrađen život i/ili vlastitu obitelj. Još iz ranog djetinjstva prate ih neizliječene rane. Naime, kada je najstarijoj Vanji (Vanessa Radman) bilo 11 godina, Matiji (Ana Majhenić) 7, a najmlađoj Saši samo 3 godine, napustila ih je majka, glumica Karolina. Nakon njezina odlaska Vanja je preuzela majčinsku ulogu. Iako se dugo brinula za svoje mlađe sestre, danas bježi od obiteljskog života. Zaljubljena je u učitelja joge, Roberta. No, unatoč tome što je on neizmjerno voli, Vanja izmiče bračnom zavjetu kao jegulja. Robert ima bivšu suprugu Alisu (Gorana Marin) i četrnaestogodišnjeg sina. U ulozi učitelja joge gledat ćemo Roberta Kurbašu, kojeg smo u prošlogodišnjoj AVA-inoj sapunici pratii kao Splićanina Duju.

Matija je u braku s Lukom Draganom (Petar Ćiritović), sinom autozastupnika kojeg glumi Zijad Gračić (Frenki iz „Ljubavi u zaleđu“). „Ante Dragan je tradicionalni gospodin iz Hercegovine koji živi u Zagrebu. Ima autosalon Mercedesa koji uspješno vodi. U privatnom životu nastoji održati obitelj na okupu, a hoće li mu to uspjeti, ovisi samo o scenaristici Jeleni Veljači“, našalio se Zijad.
Najmlađa sestra Saša (Helena Minić) je diplomirala na Medicinskom fakultetu. Trenutno je u vezi sa Slavenom (Ozren Opačić) kojega već u prvoj epizodi zatekne s drugom djevojkom na tulumu.
U ulozi njihove majke Karoline pratit ćemo Lelu Margitić, a njezinom bivšeg supruga Ivicu glumit će beogradski glumac Aljoša Vučković (Vuk Despotović iz „Jelene“). Ponovno ćemo gledati i Kseniju Pajić, te Tamaru Garbajs Šintić kao mladu glumicu Emu.

Sadržaj prvih epizoda:
Glumica Karolina, koja je napustila svoje kćeri Vanju, Matiju i Sašu dok su bile djevojčice, nakon dvadesetak godina dolazi u posjet u Vanjin restoran.
Agent Drago otkriva Ivici tko će mu biti partnerica u seriji. U autosalonu Draganovih završava sastanak upravnog odbora. Ivica susreće mladu glumicu Emu. Pacijent Vinko prijeti Saši. Matija se prisjeća svog bivšeg dečka Davora. Bakalović dolazi u Vanjin restoran. Robertov sin Vedran prekida romantičnu atmosferu. Saša dolazi na tulum k Hani i ugleda Slavena s drugom djevojkom. Vedran namjerno kvari atmosferu Robertu i Vanji. Matija plače jer nije trudna, Luka se ljuti. Saša na tulumu iznenada poljubi Leona, pa završe zajedno u sobi. Ivica i Ema razgovaraju na glumačkoj probi, a ulazi Karolina. Saša baca Slavenove stvari. Leon se raspituje za Sašu. Ivica je na večeri kod obitelji Dragan, nastaje prepirka, Luka krivi Matiju. Robert nagovara Vanju da dođe k njemu. Matijine golišave fotografije su nestale. Saša se seli k Hani. Saša se prisjeća seksa s Leonom. Stjuardesa zafrkava Leona. Iva i Pavle se svađaju oko Matije. Matija se jada Saši o svojim bračnim problemima. Karolina i Ivica se prepiru na glumačkoj probi. Ema i Ivica razgovaraju, a Karolina kvari atmosferu. Tri sestre razgovaraju o svojim problemima. Vanja je kod Roberta kad dolazi njegova bivša žena po Vedrana. Obitelj Dragan je u crkvi, Davor zove Matiju na mobitel. Matija dolazi k Davoru. Agent Drago poziva Ivicu na proslavu.

Ocjena: 3/5

07.10.2006. , subota, 19:19 [ Ovdje komentiraj (17) ] Posjeti forum

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar