[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] TV-world #1

Jesenska shema
[ # ]

Od 3. rujna stiže nam jesen na naše male ekrane, ali prvo na Novu TV i RTL Televiziju, a zatim i na HRT


Ljeto je na izmaku, a s time i hrpe repriza na našim malim ekranima. Nije da će sve biti 100% novo, ali novoga će biti. Najbolje je da odmah krenemo s predstavljanjem Nove TV, koja je svoju najavu jesenske sheme napravila u obliku pjesme "Šta će mi više", a koju su zvijezde te TV-kuće odrepale s grupom Connect.
Iz pera scenarista oskarovca Alana Balla dolazi novih 12 nastavaka 4. sezone crnohumorne serije "Dva metra pod zemljom", o disfunkcionalnoj pogrebničkoj obitelji koju kritičari hvale kao 'rijetki primjer serije koja s protezanjem sezona nimalo ne gubi na oštrini'. Vraća nam se i akcijska serija "JAG", od 3. rujna i 137. nastavkom. Mac zovu kao tužiteljicu kad bojnik iz nehaja ubija brodskog kapetana, a Harm stiže da bi branio bojnika i raščistio svoj odnos s Mac. U 14. epizodi treće sezone popularnih "Kućanica", koju ćemo gledati od 3. rujna, Ian zaprosi Susan. Pizzeria Scavo spremna je za otvorenje, a Mike se želi hipnotizirati kako bi se sjetio Monique. Gabrielle se zaljubi u odvjetnika, ali on radi za Zacha koji je želi za sebe. Bree završi u bolnici nakon pada s ljestvi. Nakon Cosby showa i Slučajnih partnera, Nova TV nastavlja s emitiranjem starijih serija. "Obiteljske veze" (1982), serija koju ćemo gledati od ponedjeljka do petka u 16:40h, jedna je od najsimpatičnijih obiteljskih humorističnih serija o obitelji u kojoj su roditelji razigrani bivši hipiji, a djeca ozbiljni konzervativci serija uz koju su odrasle generacije i koja je Michaela J. Foxa lansirala u zvjezdanu orbitu.

Gledat ćemo i najnovije sezone hit-serija. U 8. sezoni serije "Will i Grace", koju ćemo gledati srijedom od 05. rujna, a koja ima ukupno 24 epizode, Grace prekida s Tomom. U posljednjoj sezoni ove serije dolaze nove ljubavi, ludi izlasci, iznenadni susret s bivšim mužem, ali i jedan odlazak pred oltar. Grace će ostati i u drugom stanju, a tko je otac, ljubitelji će saznati u nastavcima koji slijede. Nova sezona serije "Uvod u anatomiju" započinje specijalom u kojemu barmen omiljenog lokala - u koji kirurzi nakon 48-osatne smjene zalaze na par žestokih pića - na svoj način prepričava zaplete koji su nas oduševljavali. Na bolničkim hodnicima ne bi trebalo biti seksa, ali ovdje ga je bilo napretek. Kao i prvih operacija, nadmetanja, ljubavi, problema i očekivanja. No nitko nije očekivao da dr. Zgodni ima ženu!
Svaki superheroj ima priču o svom početku. Kad si tinejdžer nije lako pronaći smisao života. A što se događa kad si tinejdžer s neobičnim sposobnostima po kojima se razlikuješ od svojih vršnjaka? Clark Kent otkriva svoje nadnaravne sposobnosti i prolazi put od dječaka do muškarca u 5. sezoni teen serije "Smallville", koju ćemo gledati nedjeljom u 10:35h.
Još ćemo gledati i 5. sezonu serije "Na rubu zakona" od ukupno 11 epizoda, utorkom oko ponoći. Svi prijestupi i zločini stižu glave Vica Mackeyja. U njegov odjel stiže interna kontrola na čelu s Jonom Kavanaughom koji na sito i rešeto stavlja i njega i njegov udarni tim.

Na jesen ćemo gledati i puno domaćih serija. Tako od 25. kolovoza gledamo bosansku humorističnu seriju "Tata i zetovi" od ukupno 25. epizoda - s Borom Stjepanovićem, Nikolinom Jelisavec, Mirvadom Kurićem, Miom Begović i ostalima. No, tu je još jedan njihov sitcom "Lud, zbunjen, normalan" o tri generacije muške obitelji Fazlinović koji žive u jednom stanu. Sve se vrti oko luckastog djede udovca, zbunjenog sina glazbenika i pametnog unuka studenta. Osim toga, nastavit ćemo gledati i već popularne serije. Od 5. rujna Cimmer fraj iznajmulje srijedom od 20:00 sati u novim nastavcima serije, jer kod dobrog domaćina uvijek je puno! Valja napomenuti i da dan prije u istom terminu počinje 4. sezona sitcoma "Naša mala klinika".

Osim hrpe hit-serija, gledat ćemo i dosta emisija domaće produkcije. Četvrkom u 21:40 gledat ćemo emisiju "Ostati živ", a u prvoj epizodi obrađuje se priča Suzane Rottmann, Zagrepčanke koju su liječnici morali praktički ubiti da bi je oživjeli. Stavili su je u stanje kliničke smrti, u kojemu je bila tri do četiri sata i tada joj presadili srce. Srijedom u 21:25 gledat ćemo novi informativni magazin "Provjereno", koji prikazuje društvenu i socijalnu sliku Hrvatske i otvara vrata svijeta u koji gledatelji sami teško ulaze. Iskusni novinarski tim otkriva pozadinu ljudi i događaja. Osim toga, nastavit ćemo gledati kulinarski show "Kod Ane", subotom u 17:25h od 15. rujna. Naći ćete ju također Nad lipom, ali na drugom broju; tamo se ne pjeva, nego kuha najbolje!

I šećer na kraju je erotska telenovela "Lijepe i ambiciozne", čiju ćemo prvu sezonu od ukupno 52 nastavka gledati petkom oko ponoći. Mladi i zaljubljeni Ana i Agustin nadaju se zajedničkom životu, a Ana vjeruje da će ubrzo imati dovoljno novca da zajedno pobjegnu. Anina očajna majka Rosa zamoli Pedra da je obavještava o svakom kćerinom koraku. Kad ih opet uhvate zajedno, Rosa upozorava kćer da Agustin želi samo njezin novac. Razočarani Agustin zauvijek odlazi, a trudna Ana je neutješna. Nakon rođenja djevojčice, Ana umire od tuge... Da napomenem, zbog raznih izmjena u programu, valjda slabo gledana telenovela "Skrivena istina" bit će prebačena u "dječji" termin od 06:30h!

No, da spomenem malo i RTL Televiziju. Već danas smo počeli gledati drugu sezonu serije "Everwood" koja je zamijenila "Dodir s neba", ali bit će još novih serija. Subotom, počevši od 1. rujna u 10:05, gledat ćemo humorističnu seriju "Pet razloga", ali i dramsku seriju "Lijepe žene", koju smo već ranije gledali. Od 3. rujna pa svaki dan od ponedjeljka do petka u 14:00h gledat ćemo akcijsku seriju "Magnum". Zatim, ponedjeljkom ćemo moći gledati novu seriju "Put izdaje". Od srijede nam stižu nove sezone serija "CSI: New York" i "Zaboravljeni slučaj"... I naravno, najveći spektakl ove jeseni bit će "Big Brother 4.", a o njemu ćete, kao što vidite, više znati u boxu 4!

ZAPAMTITE: Više o nekim serijama, a uskoro i o Big Brotheru, naravno, saznajte i raspravljajte na forumu!

29.08.2007. , srijeda, 19:47 [ Ovdje komentiraj (10) ] Posjeti forum

O.C.
[ # ]

Tajne i laži zlatne mladeži


[ Prije ste me toliko molili da pišem o seriji "O.C.", i evo – želja vam se ispunila. Kad se prije dva mjeseca počela prikazivati, gledao sam ju prvi put pa tek sad nešto pametno mogu napisati o njoj i, stvarno ste imali pravo – serija je odlična! Uživajte :) ]

Priča se odvija u prividnoj idili kalifornijskog okruga Orange (eng. Orange County), kojim vladaju obitelji Cohen i Cooper. Glava obitelji Cohen je Sandy (Peter Gallagher), javni pravobranitelj Sanforda, dobronamjeran i pošten čovjek koji je svoju karijeru izgradio teškim trudom. Njegova supruga Kirsten (Kelly Rowan) također je dobra žena, a isto tako i majka.
Priča počinje kada Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) sa starijim bratom Treyom (Bradly Stryker) ukrade automobil. Trey završi u zatvoru na tri godine, a Ryan dobije priliku da živi u O.C.-ju s Cohenovima. Iako Kirsten na početku ne prihvaća Ryana jer misli da je kriminalac, kad nakon nekoliko dana upozna njegovu majku alkoholičarku koja ga želi ostaviti s njima, shvati da je on samo običan tinejdžer i oduči mu dati priliku. Ryanov dolazak uvelike utječe na Sandyjeva sina Setha (Adam Brody), koji dosad nije imao prijatelja. Također, Seth je od svoje desete godine zaljubljen u prelijepu Summer (Rachel Bilson), pa je čak i jedan svoj čamac nazvao po njoj. Sethova prijateljica od malih nogu i Summerina prijateljica je Marissa Cooper (Mischa Barton). Njezin život na početku je bio savršen, ali kasnije je upropašten... Naime, glava obitelji Cooper, Jimmy (Tate Donovan, napustio seriju nakon 34 epizode) vodio je loše poslove i ubrzo bankrotirao, pa se njegova žena Julie (Melinda Clarke) rastala od njega. Ubrzo se udala za Kirsteninog oca Caleba Nichola (Alan Dale), i od tada Marissin život nipošto nije isti...

Na početku serije, Marissa je imala dečka po imenu Luke Ward (Chris Carmack), problematičnog tinejdžera koji se odmah potukao s Ryanom. Sve je išlo još teže kad je shvatio da Ryan počinje mutiti s njegovom curom Marissom... Ubrzo Luke saznaje gorku istinu: njegov omiljen otac vara ga s mamom, i to ne bilo kako – on je gay. Zadnji put smo ga u seriji vidjeli u prvoj epizodi druge sezone, i od tada se više ne pojavljuje...
U gostujućim ulogama još su se, među ostalima pojavljivali i Bonnie Somerville, Taylor Handley, Michael Cassidy, Nicholas Gonzales, Olivia Wilde, Kim Delaney i Jeri Ryan.
I u ovoj seriji, kao i u Tree Hillu, većina glumaca su prešli 20.-e a svejedno glume tinejdžere. No, ovo je prva serija koju sam ja gledao da se s tim ismijavaju. Jednom je Ryan, gledajući tamo njima popularnu seriju "Dolina" izjavio: "Kako oni mogu glumiti srednjoškolce?"

Osim svega navedenog, ima nekoliko zanimljivosti koje možda niste znali...
Autor serije je Josh Scwartz, a u Americi je premijerno prikazana 5. kolovoza 2003. Predsjednik Bush jednom je prekinuo seriju svojim govorom, pa se poslije morao ispričavati. Pjesma s uvodne špice (download ovdje), koju izvodi grupa Phantom Planet postala je zahvaljujući O.C.-ju jako popularna, pa su producenti serije izdali nekoliko CD-a s tom pjesmom i ostalim pjesmama iz serije. Serija se prvo trebala zvati Orange County (Okrug Orange), ali je već postojao taj naziv (od jednog filma iz 2003.). U Americi su emitirani i specijali O.C.-ja, ali ih mi zasad nismo vidjeli.

U trećoj sezoni, koju ćemo gledati od utorka, 28.8. Ryan, Marissa, Seth i Summer kreću u četvrti razred srednje škole. No, dok svi uživaju u posljednjim danima ljeta, nad njima se nadvio crni oblak. Dva mjeseca nakon što je u njega pucano, Ryanov brat Trey i dalje se bori za život, a policajci se trude saznati tko je kriv za to. Hoće li Ryan preuzeti krivnju za Marissu? Tijekom boravka u centru za odvikavanje od alkohola, Kirsten se sprijatelji s tajnovitom Charlotte, za koju će se pokazati da nije onakva kakvom se isprva činila. Jimmy, koji je ostao bez novca, vraća se u Newport. Nakon šokantnih događaja koji su se zbili prošle godine Marissa se i dalje osjeća kao princeza koju je netko svrgnuo s trona te zbog toga ima sve više problema s Ryanom. Sandy će možda morati početi razmišljati o novoj karijeri zbog promjena u Kirsteninu životu.

Među brojnim nagradama koje je serija dosad osvojila ističe se Godišnja nagrada televizijskih kritičara, kao i ona gledatelja, za najbolju seriju te nagrada Teen Choice Award za najbolju seriju, najbolju glumicu, najboljega glumca i najbolje novo lice.

24.08.2007. , petak, 20:18 [ Ovdje komentiraj (13) ] Posjeti forum

Juhuhu
[ # ]

Štakor koji kuha najfinije delicije


[ Remy i Linguini trude se uvijek stvoriti neponovljiv proizvod i drže se pravila da se mušteriji ne smije ugađati, nego je treba ugodno iznenaditi i tako pridobiti ]

U mali pariški restoran u kojem je nekad stolovao veliki kuhar Auguste Gusteau zalutao je provincijski štakor Remy. Čini se, ne slučajno – jer nevjerojatno talentiran za kulinarstvo, upravo se on nadahnuo Gusteauvim motom: "Svatko može kuhati!" Iznimno originalan i sklon eksperimentu, Remy sklapa korisno prijateljstvo s malim štakorom iz kuhinje, Linguinijem. Skriven u njegovoj kuharskoj kapi (zaboga, tko bi normalan tolerirao štakora u kuhinji?!), Remy dirigira spravljanjem jela izvanredna okusa, pa se restoran, koji je gotovo propao nakon Gusteauove smrti, ponovno financijski oporavlja. I tko predstavlja najveću prijetnju združenom timu Remyja i Linguinija? Šef restorana Skinner, koji namjerava iskoristiti Gusteauvo ime da bi započeo masovnu proizvodnju smrznutih fast food proizvoda.

Opreku svjetonazora Remyja i Linguinija na jednoj strani te Skinnera na drugoj lako je pronaći u suvremenom Hollywoodu. Naime, junaci novog crtića "Juhuhu" kompanije Pixar (sada ujedinjene s moćnim Disneyjem) kao da održavaju različite stavove prema filmu u metropoli filmskog biznisa. Remy & Co. zagovaraju neponovljivost proizvoda, njegovu jedinstvenost i pravilo da se mušteriji nikad ne smije ugađati: treba je ugodno iznenaditi i tako pridobiti. Uostalom, tako se ponašaju i pixarovci već više od deset godina.

Kompanija koju je pomogao osnovati Appleov magnat Steve Jobs revolucionirala je hollywoodske crtiće uvođenjem trodimenzionalne kompjutorske animacije i proizvela hitove kao što su "Priča o igračkama", "Čudovišta iz ormara", "Potraga za Nemom" i "Izbavitelji". Od samog početka u partnerstvu s Disneyjevom distribucijom, Pixar se uspješno odupirao navaljivanjima da se snimaju nastavci: jedina je iznimka "Priča o igračkama 2", koja je nastala pomalo slučajno, kada je procijenjeno da se iz jedne skromnije produkcije može napraviti nešto ambicioznije. Disney je naposljetku popustio pred tolikom količinom talenta i tržišnog uspjeha te početkom prošle godine kupio Pixar za 7,4 milijarde dolara.
Možda bi još malo pričekao da je znao da će "Juhuhu" biti njihov prvi zajednički proizvod (prošlogodišnji blockbuster "Auti" gotovo je u potpunosti završen prije nego što je došlo do fuzije).

Disneyjevi marketinški stručnjaci ovoga su ljeta bili na sto muka kako bi promovirali film koji ima nemoguć naslov – u originalu se, naime, zove "Ratatouille" (s obzirom na sadržaj, to je igra riječi koja je neprevodiva na hrvatski: uz naziv francuske juhe, tu je i činjenica da je kuhar štakor – "rat" – Remy), štakora za junaka i pritom se bavi kuhanjem, djelatnošću koja više pristaje u televizijske emisije što se emitiraju u prijepodnevnim satima. Povrh svega, to ih je zapalo u godini u kojoj se sve velike kompanije – pa i Disney – razmeću franšizama i filmovima snimljenima provjerenim brandovima!
Kako se sada čini, obje su strane donekle u pravu. U Pixaru su smatrali da "Juhuhu" treba napraviti beskompromisno, stoga su angažirali karakterne glumce a ne hollywoodske zvijezde za posudbu glasova njihovim junacima, a izbjegavali su i urnebesne akcijske scene ako to nije proizlazilo iz prohtjeva priče. Upravo se ta dosljednost, ali i nevjerojatna zaigranost te gotovo klasičan sklad naracije i ustroja likova dopao kritičarima.

Istodobno, film u američkim kinima prolazi jako dobro, ali ne i senzacionalno. Očekuje se da bi se konačna zarada u SAD-u mogla popeti na 220 milijuna, no treba napomenuti da je budžet iznosio 150 milijuna dolara: zasigurno, "Juhuhu" neće donijeti gubitke, ali profit neće biti vrtoglavo visok kao u slučaju "Potrage za Nemom". Idući Pixarov projekt "Wally-E" vjerojatno neće zadati takvu glavobolju Disneyjevu marketingu, jer je u pitanju simpatična priča o robotu, no prava stvar je "Priča o igračkama 3", koja stiže u ljeto 2010. "Napokon franšiza", zasigurno će odahnuti u Disneyju.

"Juhuhu" je počeo pripremati Jan Pinkava, redatelj Oscarom nagrađenog kratkog crtića "Gerijeva igra", ali se razišao sa šefovima Pixara oko koncepta filma: oni su projekt prepustili drugom oskarovcu, Bradu Birdu, koji se proslavio "Izbaviteljima".
Film u naša kina stiže 23. kolovoza. Redatelj hrvatske sinkronizacije je Antonio Nuić, prošlogodišnji pulski pobjednik sa "Sve džaba", koji je već prethodno režirao sinkronizaciju "Kornjača ninja". Ulogu Remyja dobio je Marko Makovičić, član teatra Merlin i dobitnik prošlogodišnje nagrade hrvatskog glumišta, Sven Šestak je Linguini, Skinnera igra Pjer Meničanin, a Nataša Janjić je kuharica Colette.

15.08.2007. , srijeda, 21:03 [ Ovdje komentiraj (33) ] Posjeti forum

Čarobnice
[ # ]

Pustolovine & problemi lijepih vještica


[ Nakon pet mjeseci stanke na naše male ekrane s novim se avanturama vraćaju lijepe junakinje čije vještičje moći neprestano rastu ]

Kako se sestre moraju neprestano boriti protiv zlih sila, smrt nije neobična pojava u njihovim životima. Svaka sestra je u seriji umrla po nekoliko puta – Piper i Phoebe po devet puta, Paige sedam puta i Prue tri puta. S iznimkom Prueine smrti na kraju treće sezone, protagonisti su uvijek pronašli način da sestre vrate u život.

Slavne sestre Halliwell, najpoznatije vještice u San Franciscu, vraćaju se na naše male ekrane i to u novim nastavcima serije "Čarobnice". Nakon stanke od pet mjeseci kada je premijerno emitirana peta sezona, od 4. kolovoza gledamo i šestu, koja donosi velike promjene u obitelji Halliwell.
Za one koji nisu upućeni, ova serija koja je gledatelje zabavljala punih osam sezona govori o tri sestre Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) i Paige (Rose McGowan), moćne dobre vještice u nadnaravnoj zajednici poznate pod imenom "Začarane". Svaka sestra posjeduje jedinstvene magične moći koje s vremenom rastu. One dolaze iz druge loze moćnih vještica. Prva, Melinda Warren, bila je spaljena na lomači u Salemu, no prije no što je umrla prorekla je da će svaka nova generacija Warrenovih (kasnije Halliwellovih) vještica biti sve snažnija, kulminirajući dolaskom tri sestre – najjačim dobrim vješticama koje je svijet ikad vidio: te tri sestre stvorit će "moć trojke", najjaču magičnu snagu.

Nakon tragične smrti najstarije sestre, Phoebe i Piper otkrile su da postoji još jedna, doduše polusestra, Paige, koja je dijete njihove majke Patty i Bijelog anđela. Kako takve veze nisu bile dopuštene u to doba, dijete su dali na usvajanje, te je ona tek sada stupila u kontakt s Piper i Phoebe. No tek kada im je demonstrirala svoje moći, djevojke su shvatile da u sebi ima njihove, vještičje krvi. Glavna tema tijekom cijelog showa je nastojanje sestara da uspiju pronaći balans između svojih normalnih života i odgovornosti u borbi protiv zla. Teret čuvanja njihove tajne od vanjskog svijeta opetovano izaziva tenzije u njihovim prijateljstvima, na radnim mjestima i u romantičnim vezama.

Novi nastavci koji slijede ponovno donose obilje raznih pustolovina – od putovanja u prošlost i paralelne svjetove do druženja s bićima iz budućnosti, a važnu će ulogu imati i "Čistači", neutralna grupa koja štiti magiju od otkrivanja. Čarobnice će, tako, morati riješiti sukob između dvije zaraćene čarobnjačke obitelji a i svjedočiti alternativnoj stvarnosti koja će im pomoći da shvate važnost svog životnog poziva. Brižna Piper odreći će se muškarca kako bi se što bolje mogla brinuti za malog Wyatta, a Phoebe i Paige dovest će u opasnost Darryla kojem će prijetiti smaknuće. No osim mračnih tema, nekoliko epizoda pružit će i malo smijeha.

"Čarobnice" su bile posljednje u svojoj generaciji serija s nadnaravnim moćima, poput "Buffy, ubojice vampira", "Angela" ili "Roswella". Ono po čemu su se razlikovale bilo je i miješanje žanrova – od horora i fantastike do komedije pa čak i sapunice, a kvalitetu serije nije umanjio ni odlazak ključnog lika Prue (Shannen Doherty). Osim toga, "Čarobnice" imaju i dva rekorda – ostvarila se najgledaniji debi za TV mrežu WB, jer je prvu epizodu gledalo čak 7,70 milijuna gledatelja, dok su sa svojih osam sezona postale najdugovječnija serija u povijesti televizije s isključivo ženskim glavnim likovima.

VAŽNO!!!: Ne zaboravite o "Čarobnicama", ali i ostalim trenutnim serijama raspravljati na TV-world #1 forumu...

05.08.2007. , nedjelja, 21:03 [ Ovdje komentiraj (14) ] Posjeti forum

TV-world #1 forum
[ # ]

Današnji post neće biti ni o serijama, ni emisijama, ni filmovima, pa čak ni o novostima i svijeta TV-a!


Post sam posvetio svom novom, ujedno i prvom forumu, koji se nalazi na ovom linku, a kojeg gotovo nitko ne želi posjetiti i registrirati se!! (Ima tek pet registriranih korisnika... hvala blogerici somebody (u linkovima Tarija) što se registrirala, a vi se ugledajte na nju! ;)

Oko foruma se stvarno trudim... Barem tako mislim, a ako se i vi potrudite; dakle, napišete nešto na njemu, stavite slike, pitate nešto, izgledat će još bolje! Please, nemojte ga ignorirati! Na forumu ima svakakvih zanimljivosti! Zar je tako teško kliknuti ovdje?? :(

Pa, da vam ga malo opišem...
Čim uđete na forum i registrirate se, vidjet ćete forum "Serije"! Tu ćete pronaći sinopsise o serijama koje se trenutno prikazuju, popis uloga u njima, a možete i sami otvarati teme ili odgovarati na već postojeće! Samo neke od serija su Will & Grace, Bumerang, Svi mrze Chrisa, Rodney, Simpsoni, Naša mala klinika itd..

Kad završe serije, na redu su "Telenovele". Sve telenovele koje se trenutno prikazuju, i slobodno možete i o njima raspravljati!! Anin dvostruki život, Skrivena istina, Oluja & Ljubav u zaleđu... pa zar ne gledate ni jednu od tih telenovela.. ili od gore navedenih serija??

Poslije sapunica, ide poseban forum o sapunici "Zabranjena ljubav", koja se na naše male ekrane vraća već početkom rujna! Pročitajte sinopsis, popis glavnih i gostujućih uloga, i onih koji su napustili seriju... ima i karakterizacija likova! Znate li neke detalje iz nove, 4. sezone? Slobodno ih dodajte!! Naravno, ima i puno slika, a i vi sami možete dodati nekoliko – ako hoćete!

Sljedeći forum je posvećen samo seriji "One Tree Hill: tu možete pročitati sinopsis, uloge, pa i pročitati ili dodavati epizode iz sve četiri sezone! Privlači vas?

Ne volite ponuđene serije ili sapunice? Aha, nećete se izvući, pa i ne očajavajte =)
Na forumu "Televizija općenito", možete dodavati sinopsise serija ili sapunica koje bi rado gledali na TV-u, postavljati njihove slike... Ima i podforum "TV-program", u kojem možete postavljati vaš idealan TV-program Nove TV, RTL-a i HRT-a!!

To bi bilo to! Zar vam se ni malo ne sviđa?? Ma, vjerujem da ćete ga posjetiti i registrirati se, te puuuno toga pisati! Dobri ste vi ljudi :-) U protivnome, ne očekujte novi post!!!
--> Mislim da sad postajem idealno loš na seku ;)

Dakle........ kliknite ovdje!

01.08.2007. , srijeda, 19:06 [ Ovdje komentiraj (5) ] Posjeti forum

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar