[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] O.C. & Tree Hill 4. - TV-world #1 - Blog.hr

O.C. & Tree Hill 4.
[ # ]

Orange County i Tree Hill mjesta su ni slična u onima gdje živite. I nipošto slična onima kakvim ste ih dosada zamišljali


Od subote, 29. rujna HRT 2 počinje prikazivati četvrtu sezonu serije "O.C.", a tjedan dana kasnije i četvrtu sezonu "Tree Hill"-a. Saznajte što će se sve događati u serijama...

Ekipi iz Orange Countyja srednja se škola sada već čini dalekom uspomenom. Naglo su katapultirani u stvarnost nakon smrti njihove prijateljice Marisse Cooper. Julie Cooper nikako se neće moći suočiti s kćerkinom smrću. Ryan će se i u ovoj sezoni boriti s mračnim silama koje će ga htjeti odvući u njegov stari život. Sandy se vraća na mjesto okružnoga tužioca i sa svojom je suprugom sretniji nego ikad, ali probleme im i dalje predstavlja Marissina mlađa sestra. Summer na fakultetu počinje novi život. Pod utjecajem prijatelja postaje energična aktivistica u borbi za ljudska prava. Seth se zapošljava u trgovini stripovima.
U drugoj epizodi, nazvanoj the Gringos, Ryan putuje u Meksiko sa Sethom. Seth ondje upozna neke nove prijatelje koji mu pomognu naći ono što traži. Taylor nenajvaljeno posjeti Summer pa istina o Parizu izađe na vidjelo. Summer se nastavlja udaljavati od svega što ima veze s Orange Countyjem.

Među brojnim nagradama koje je serija dosad osvojila ističe se Godišnja nagrada televizijskih kritičara, kao i ona gledatelja, za najbolju seriju te nagrada Teen Choice Award za najbolju seriju, najbolju glumicu, najboljega glumca i najbolje novo lice.

Prvo podsjećam: Lucas i Nathan su braća, ali osim ljubavi prema košarci nemaju mnogo toga zajedničkog. U trećoj sezoni, Nathanov ujak Cooper pokušao je počiniti samoubojstvo kad je htio završiti svoju vezu sa svojom curom iz srednje škole Rachel. Njegov automobil tada je preletio preko litice u vodu, a Nathan je skočio za njima ne bi li ih spasio. Četvrta sezona otvara se pitanjima koja je otvorila ta tragična nesreća. Tko će preživjeti i na koji će to način utjecati na njihove živote? Gledatelji će saznati i u čijoj je torbici Lucas našao test za trudnoću. Hoće li Lucas popraviti svoju vezu s Brooke ili će utjehu naći u Peyton? Hoće li Brooke u sebi uopće naći snage za vezu s Lucasom nakon što joj njezina biološka majka iznenada otkrije jednu dugo čuvanu tajnu? Karen mora razmisliti o svojoj budućnosti s Keithom, a ostaje i pitanje hoće li Dan pobijediti osjećaj krivnje vezan uz to što je skrivio smrt svoga brata.

Nadalje... Lucas i Brooke još će jednom prekinuti, a Haley shvatiti da Rachel pokušava zavesti Nathana. Peyton će kontaktirati sa svojim polubratom Derekom, ali tek poslije će shvatiti da Derek nije ustvari onaj za kojeg se izdaje nego je to neka osoba koja joj je slala online poruke pod imenom ''watch-me-watch-you'' (u 3. sezoni mislila je da joj te poruke šalje Ellie!) Kad to shvati počne ga udaljavati od sebe, a on provali u njezinu kuću i pokuša joj nauditi. U zadnji čas je spase Lucas i njen pravi brat Derek, a lažni Derek nestane nakon što preživi pad sa Peytoninog prozora.
Peyton će i dalje raditi na svojoj karijeri i usavršavati klub TRIC, pa će tako predstaviti hip-hop senzaciju Lupe Fiasco. Rachel će pozirati za poznati američki časopis "Maxim", što će prouzročiti kaos u srednjoj školi.
Nathan i Haley imat će financijskih problema i za pomoć će se obratiti njegovom ocu Danu. Unatoč stanju njegovog srca, Lucas će se odlučiti opet pridružiti Ravensima. Mouth će primiti neočekivanu prosidbu!
Brooke nastavlja svoju karijeru stilistice, pa će imati puno posla s modelima (gostujuće zvijezde iz "America's Next Top Model).
Rachel shvaća da će pasti godinu pa se za pomoć obraća Haley. Brooke i Rachel smisle plan kako će ukrasti test iz matematik. Chase sazna da je Brooke varala na testu iz matematike, a Haley je ljuta i posvađa se s Brooke jer su ukrale test.
Najveći šok bit će kad Lucas primi posjetitelja -- svog navodno poginulog ujaka Keitha!!! Haleyin život i život njenog djeteta su u opasnosti jer ona ima komplikacije u trudnoći, a Haley ubrzo sazna da je Nathan kriv za njenu nesreću.
Nakon srčanog infarkta Lucas se vraća u školu, nadajući se da će oživiti svoju romansu sa Peyton. Boreći se sa svojom ovisnosti o drogi Deb se odluči ubiti. U Debinoj odsutnosti Nathan organizira tulum u kući kad se otkrije Nathanova seks kazeta iz prošlosti. Haley zatraži od Nathana da napiše popis svojih prijašnjih djevojaka. Rachel je suspendirana nakon što je preuzela krivnju za test koji je ukrala sa Brooke. Haley je napadne i zbog testa i zbog Nathana. Peyton kaže Lucasu da želi preskočiti maturalnu večer.
Bit će nezaboravna večer u srednjoj školi kada Lucas otkrije tko je bio u hodniku kad je Keith ubijen. Peytonina odluka da preskoči maturalnu večer vodi do strašnih posljedica. Nathan i Haley se zavjetuju da će biti romantični tinejdžeri na maturalnoj večeri. Dan pokušava pridobiti Kareninu naklonost... Svjedok ubojstva se približava…

Sve ovo što ste pročitali sadržaj je epizoda do šesnaeste epizode, a ima ukupno 21. Dalje vam neću otkriti, ali vjerujte mi – bit će svašta!
Nego, trenutno se snima i peta sezona Tree Hilla! Prošlo je četiri godine i društvo Tree Hilla završilo je koledž. Sada, njihovi životi krenuli su sasvim drugim pravcem. Lucas je napisao i objavio knjigu, Brooke je napravila nešto veliko za svoju modnu industriju, Peyton je izgradila karijeru glazbenice, a Nathan i Haley nastavljaju odgajati sada starijeg Jamesa.

Kada se bude znalo nešto više o petoj sezoni, zar sumnjate tko će prvi napisati nešto o tome?

28.09.2007. , petak, 20:04 [ Ovdje komentiraj (6) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar