[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Ružna ljepotica - TV-world #1 - Blog.hr

Ružna ljepotica
[ # ]

Nije ni model ni manekenka, ali je vrlo pametna, simpatična i duhovita i to ju čini najatraktivnijom ružnom ljepoticom


[ Prvi put jednu telenovelu pratit ćemo sinkroniziranu na naš jezik. Zanimljivo je i to što naslovnu pjesmu izvode popularni zagrebački "Kraljevi ulice" ]

Od ponedjeljka, 3. prosinca u 17.35 na Novoj TV gledat ćemo telenovelu "Ružna ljepotica" ("La Fea Mas Bella"), koja je u svijetu već osvojila srca gledatelja, a sada, prema svemu sudeći, kreće i u osvajanje vaših. Pročitajte moj članak objavljen u TV-obzoru!

Letica, kako ju mama zove, draga je djevojka, sramežljiva, romantična i vrlo inteligentna, ali - nije baš lijepa. Neki bi čak rekli da je 'grda'. Njezini roditelji, Erasmo i Julija, namučili su se kako bi joj mogli osigurati kvalitetno obrazovanje, a ona je zauzvrat diplomirala ekonomiju kao najbolja na godini i stekla magisterij iz financija. Njezin najbolji prijatelj je Tomas, neugledan i pametan poput nje, ali zato osoba od povjerenja koja s njom dijeli i dobro i zlo.

Leticiji njezin izgled nije ni najmanja prepreka da samouvjereno krene tražiti posao, ali otkriva kako joj sve obrazovanje i vještine, nažalost, nisu dovoljne, jer uvijek presudi upravo izgled. Posao je posao, pa prihvaća posao tajnice u "Conceptosu", najboljoj produkcijskoj tvrtki koju su osnovali Humberto Mendiola i Julijan Villaroel. Nakon što je Humberto otišao u mirovinu, posao vode njegov sin Fernando i partnerov sin Ariel natječući se za poziciju predsjednika Uprave. Fernando pobjeđuje za jedan glas zahvaljujući Mariji, koja je velika dioničarka i njegova djevojka. Arogantni Ariel je lukav i samo čeka Fernandov propust kako bi mu preoteo poziciju. Leticijina suparnica na poslu je Fernandova tajnica Alisa Ferreira, ne baš bistra, ali jako atraktivna žena bez iskustva i ikakvih vještina. Ipak, ona je Marijina bliska prijateljica i Marija želi da drži njenog nevjernog dečka na oku. Fernando ne popušta pritisku, pa na kraju ostaju obje kandidatkinje - Alisa kao dokona recepcionistica i Leticija kao osobna asistentica koja ima pune ruke posla. Dirnuta što se Fernando založio za nju, Leticija postaje njegova lojalna saveznica i na sebe navlači ljute neprijateljice Alisu i Mariju.

Ovi problemi za Leticiju su tek početak, jer ju čekaju još tvrtkini financijski problemi i novi suparnici u uredu, te neočekivani osjećaji prema Fernandu. Hm, kako bi se on mogao zainteresirati za tako neuglednu djevojku? Leticijina predanost i inteligencija malo pomalo donosit će rezultate. Možda će s vremenom ružno pače postati prekrasan labud? A možda i ne, jer ružna ljepotica Leticija nudi obilje humora, emocija, spletki i intriga.

U glavnoj ulozi, Leti, nastupa Angelica Vale. Ona je introvertna, stidljiva i bez samopoštovanja. Smije se na račun svoje ružnoće, što joj predstavlja obrambeni mehanizam. U biti je romantična sanjalica i veoma vjeran prijatelj. Nije u stanju nekome učiniti zlo, teško podnosi kada je ismijavaju. U svojoj profesiji je briljantna, efikasna i poduzetna, ali je i realna, zna da teško može dobiti visoki položaj u uvjetima kad je ženama teže da napreduju u poslu, a pogotovo ako je pritom i ružna.

Serija "Ružna ljepotica" snimljena je 2006. godine u Meksiku. Uloge u seriji tumače Angelica Vale, Jaime Camil, Patricia Navidad, Luis Manuela Vila, Elizabeth Alvarez, Agustin Arana, Raul Magana, Sergio Mayer. Redatelj je Sergio Jimenez, također redatelj i popularne "Skrivene istine", koju smo svojedobno gledali na Novoj TV. Zanimljivo je da naslovnu pjesmu serije izvode "Kraljevi ulice", zagrebačka grupa kojoj je dvaput za dlaku izmakla pobjeda na "Dori". Inače, ova telenovela ima i svoju američku verziju "Ružna Betty" (koju gledamo na HTV-u), dok nam sljedeće na RTL TV dolazi i hrvatska verzija "Ne daj se, Nina". Obje prerade su humorističnog tipa.
________________________________________
Piše: Adrian (MojePrezime) / © TV-obzor

01.12.2007. , subota, 19:06 [ Ovdje komentiraj (24) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar