[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Strasti - TV-world #1 - Blog.hr

Strasti
[ # ]

Dobrodošli u živote građana Harmonyja... gdje zla jednostavno nema... malo sutra!


Dobrodošli u Harmony, idiličan gradić u Novoj Engleskoj gdje se odvija radnja ''Strasti''. Na površini, Harmony izgleda kao miran gradić, no ovo nije obično mjesto. ''Strasti'' istražuju živote četiriju glavnih porodica, Cranea, Lopez-Fitzgeralda, Bennetta i Russella, od kojih svatko ima svoje razlike i osobnosti. Kod nas, na Novoj TV bilo je prikazano samo oko 520 epizoda... U Americi je prikazano 1500 nastavaka više! Što se radi u seriji, što je bilo u prvom nastavku te što je bilo u zadnjoj epizodi prikazanjoj u Americi na TV-u, pročitajte u ovom postu...

Kako je sve počelo...
Epizoda: 1/2100 (zasad)
Sezona: 9

Ethan Crane budi se na plaži nakon noći provedene sa svojom dugogodišnjom djevojkom Gwen. Dok Grace spava, u snu čuje da je doziva glas djevojčice, a zatim se neobično svjetlo počinje pojavljivati iznad njezine glave. Sam Bennett pokušava mirno započeti dan kao novi šef policije, ali čini se da to nije moguće dok se njegove kćerke Jessica i Kay stalno svađaju. Ethan se brine što Gwen danas ide u Pariz i kaže joj da posjeti njegovu tetku, koja nije puno starija od njega. U Parizu, Sheridan Crane se prisjeća svoje najbolje prijateljice princeze Diane i njihovog posljednjeg razgovora. Ona posjećuje crkvu. Theresa priznaje Whitney da je zaljubljena u Ethana Cranea i uvjerava najbolju prijateljicu da će jednog dana ona biti Crane. T.C. govori Eve da će Whitney jednog dana biti olimpijska prvakinja. Luis i Miguel se voze plažom i Luis obećava Miguelu da će naći Theresi posao, te da će zaraditi dovoljno novca da njega pošalju na fakultet. Luis objašnjava da mrzi Cranee jer misli da stoje iza nestanka njihovog oca Martina. Luis umalo uhiti Ethana zbog paljenja vatre na plaži. Eve dolazi po Simone i Sam joj kaže da se Grace ne osjeća dobro. Ispred kuće Bennetta pojavljuje se blještavo svjetlo. Iz njega izlazi djevojčica anđeo i upozorava da zlo dolazi.

Općenito o seriji
Bogati Cranei, pod vodstvom zlog patrijarha Alistaira (Allan Oppenheimer [glas], David Bailey, John Reilly) vladaju gradom. Usprkos razlikama u društvenom statusu, životi Cranea neprestano se isprepliću sa Lopez-Fitzgeraldima, radničkom porodicom na čelu koje je brižna Pilar (Eva Tamargo). Kao rezultat dugo zakopane tajne, Alistairova žena, Katherine (Leigh Taylor-Young) je pobjegla iz grada sa Pilarinim mužem Martinom (Richard Steinmetz). Njihov povratak razorio je vezu između Katherinine kćerke Sheridan (McKenzie Westmore, Sharon Sturges, Kam Heskin, pa Westmore ponovno) i Martinovog sina Luisa (Galen Gering). Luis i Sheridan uvijek su pobjeđivali prepreke, pa i Luisovu srednjoškolsku ljubav, Beth (Kelli McCarty) koja želi Luisa za sebe, a zapravo je Alistairova kćerka i Sheridanina polusestra! Usprkos molbama njene majke, gđe Edne Wallace (Kathleen Noone), Beth je otela Luisovog i Sheridaninog sina i odgajala ga kao svog. Luisova sestra, Theresa (Lindsay Korman, Priscilla Garita, onda opet Korman kao Lindsay Hartley), želi samo biti sa Ethanom (Travis Schuldt, Eric Martsolf, Rib Hillis, pa Martosolf opet), ljubavi svog života i njihovo dvoje djece. Ethanova (bivša) žena Gwen (Liza Huber, Natalie Zea, Liza Huber) i njena zla majka Rebecca (Maureen McCormick, Andrea Evans) će učiniti sve da spriječe Theresu da dobije Ethana.

Ethan je odrastao vjerujući da je Crane, ali se ispostavilo da je sin Ivy Winthrop Crane (Kim Johnstons Ulrich) i načelnika policije Sama Bennetta (James Hyde). Sam Bennett i njegova mirna amnestična zena Grace Bennett (Dana Sparks) imaju zajedno troje djece - sina Noaha (Dylan Fergus) i kćerke Kay (Taylor Anne Mountz, Gina Marie May, Deanna Wright, Heidi Mueller) i Jessicu (Mary Elizabeth Winstead, Jade Harlow, Michelle Holgate, Danica Stewart). Zbog Ivynih spletki, Grace je izletjela i Ivy je zauzela njeno mjesto u Samovom srcu i domu. Kay i Jessica su zamjerile majci jer ih je napustila i to su i pokazale - Kay je postala vještica, a Jessica prostitutka.

Samovi i Graceini najbolji prijatelji su Eve (Tracey Ross) i TC Russell (Rodney Van Johnson). Russelli su Afroamerikanci i imaju utjecaj u društvu - TC je srednjoškolski trener atletike, a Eve je cijenjena doktorica. Imaju dvije kćeri, Whitney (Brook Kerr) i Simone (Lena Cardwell, Christee Pharris Larkins, Cathy Jeneen Doe). Naizgled savršena porodica je eksplodirala kad je na vidjelo izasla ljubavna veza između Eve i Juliana Cranea (Ben Masters), zahvaljujući Eveinoj zloj sestri Liz (Amelia Marshall). Ispostavilo se da Eve i Julian imaju sina zajedno. Tada se mislilo da je Chad Harris (Donn Swaby, Charles Divins) taj sin koji je u vezi sa Whitney, ali se ispostavilo da je on sin Alistaira i Liz. U obratu, TC i Eve su se razveli, TC se okrenuo ka Liz, a Eve i Julian su ponovo započeli ljubavnu vezu.

I ne zaboravimo 300-godišnju vješticu Tabithu Lenox (Juliet Mills). Godinama je Tabitha donosila kaos u Harmony zahvaljujući svom pomagaču Timmyju (Josh Ryan Evans). Tabitha je bila shrvana kad je njen voljeni Timmy preminuo, pa je počela činiti nepodopštine sa svojom i Julianovom ljupkom kcerkicom Endorom (Nicole Cox). Endora je naslijedila majčine čarobne moći, i zahvaljujući njoj, Tabitha je postala dobra vještica i odlučila pomagati ljudima.

U završnici serije na televiziji, 07.09.2007. otkriveno je da je Theresina sekretarica Valerie Davis (Daphnee Duplaix Samuel, Siena Goines, Daphnee opet) zapravo cijelo vrijeme bila sin Juliana i Eve, Vincent (Phillip Jeanmarie). Whitney i Simone otišle su iz grada nakon sto je Alistair ubio Chada. Isto tako, Alistair je ugradio unuci Fancy (Emily Harper) čip u mozak kako bi je razdvojio od Luisa, a u tome mu je pomogla Fancyna osvetnički nastrojena sestra Pretty (Melinda Sward). Tabitha i Kay su priznale Miguelu (Jesse Metcalfe, Adrian Bellani) da su vještice i njega su oteli demoni zajedno sa Endorom. Sheridan je otkrila da je njen sin Marty zaista živ. Fox Crane (Justin Hartley, Mark Cameron Wystrach) i Esme (Erin Cardillo) su započeli ljubavnu vezu, no onda je Foxa neko ubio. Theresa se nadala sretnoj budućnosti sa Ethanom dok Gwen nije donijela novorođenče tvrdivši da je to njen i Ethanov sin.
''Strasti'' se nastavljaju od 17.09.2007. na satelitu DIRECTV tamo gdje su i stale na NBC-ju.

A gdje su to stale?
Epizoda: 2075; Sezona: 8
U bolnici, doktor kaže svima da će se Ethan potpuno oporaviti. Sam je ljut kad doktor pretpostavi da su Ivy i Julian Ethanovi roditelji, a ne on i Ivy. Theresa je sretna jer joj se san napokon ostvaruje. Sam nadje Ivy i oni razgovaraju o Ethanu. Onda Sam strastveno poljubi Ivy! Theresa se vrati kod Ethana i on joj kaže da se sjeća da mu je rekla da ima sina. On je presretan i želi ga vidjeti. Pilar ode po malog Ethana. Međutim, prije nego sto se Pilar vrati, Gwen unese bebu dječaka i kaže Ethanu da je to njegov sin, dok užasnuta Theresa gleda.

Izvor: Strasti (Passions)

20.10.2007. , subota, 19:03 [ Ovdje komentiraj (19) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar